Golvläggning i Kungsängen & Upplands-Bro, Stockholm

Vi hjälper dig mer än gärna när det är dags att lägga golv. Vi har kunskapen som krävs för att erbjuda kompletta golvläggningar såväl som golvrenoveringar och golvslipning i området. Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig med ett gratis kostnadsförslag.

Lägga Golv

Vi arbetar med både fastighetsägare, företagare och privatpersoner i Kungsängen.

Renovera & Byta Golv

Vår golvfirma byter trägolv, heltäckningsmattor, lamellgolv, klickgolv stavparkett m.fl.

Golvslipning

Vi erbjuder dammfri golvslipning & golvlpolering till bra priser. Vi slipar även golv i trapphus!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Kungsängen & Upplands-Bro, Stockholm

Golvläggning i Bålsta, Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn, Kräggla, Segersta, Hjälstaviken m.m.

Anlita oss för golvläggning i Kungsängen & Bålsta

Bor du i Bålsta, Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn, Kräggla, Segersta, Hjälstaviken, Viby äng, Fagerdahl, Katrinedal, Ullevi, Enköping, Upplands Bro, Kungsängen, Kallhäll, Täby, Viksjö, Djursholm, Sollentuna, Sigtuna, Märsta eller Danderyd? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi är en lokal byggfirma som fokuserar på området i och kring Bålsta och som erbjuder smidiga golvarbeten för alla behov.

Kontakta oss för en gratis offert

Vill du veta hur mycket ditt arbete kommer att gå på? Det enda du behöver göra är att skicka iväg ett mejl eller slå oss en signal. Det finns alltid en duktig och pålitlig golvläggare på plats som kan hjälpa dig att besvara dina frågor och funderingar. Vill du beställa en offert direkt gör du det över telefon eller så bokar vi in ett gratis platsbesök med en av våra arbetsledare. Då kommer vi ut till dig och tittar närmare på ditt golv, för att se vilka förutsättningar som finns.

Totalentreprenad för din bekvämlighet

Vi är mycket måna om att du som kund ska få den bästa servicen hos oss. Därför erbjuder vi totalentreprenad i egen regi med duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper. Utöver våra professionella golvläggare hittar du också elektriker med behörighet, VVS-montörer med certifikat, snickare och målare. Med vår byggfirma är det således enkelt att renovera hela din fastighet, villa eller kontor! Naturligtvis får du alltid en 100 % nöjd kundgaranti på arbetet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?