Golvläggning i Solna, Stockholm

Vi är specialister på golvläggning och golvrenovering och erbjuder smarta lösningar för ett bekymmersfritt arbete. Förutom golvläggning och golvrenovering kan vi även erbjuda golvslipning såväl som renovering och upprustning av golv med fuktskador. Hör av dig så berättar vi mer!

Lägga Golv

Vill du ha hjälp att lägga trägolv, klickgolv, massiva trägolv, stavparkett eller plastmatta? Då står vi redo att hjälpa dig

Renovera & Byta Golv

När du anlitar oss kan du vara säker på att få golvläggare som har många års kunskap inom branschen.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Vallentuna, Stockholm

Golvläggning i UVasastan, Hagastaden, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Ulriksdal, Sollentuna, Kista, Bromma, Sundbyberg, Duvbo, Spånga, Danderyd m.fl.

Kundorienterade golvläggare med behörighet

Vårt mål är att du som kund alltid ska bli nöjd och för att kunna säkerställa detta har vi sett till att endast arbeta med några av de bästa golvläggarna i Solna. På så sätt kan du som kund känna dig säker på att du får ett golv som är fackmannamässigt utfört och som samtidigt har en lång livslängd.

Anlita oss för:

  • Trägolv och skarvar
  • Plastmatta och klinkergolv
  • Lamellgolv och klickgolv
  • Stavparkett och klickparkett
  • Mosaikparkett
  • Furugolv och massiva trägolv

Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök

Att ge våra kunder den bästa servicen är något som vi är experter på. Vi ser till att du känner dig välkommen från första kontakt och att dina önskemål och behov alltid kommer först i vårt arbete. Är det ett mindre golvarbete som du behöver hjälp med kan vi i de flesta fall ge dig ett pris direkt över telefonen. Är det ett mer omfattande arbete ser vi gärna att vi får komma ut och titta på golvet personligen – alltid helt kostnadsfritt.

En byggfirma nära dig

Vi rekommenderar att du väljer en byggfirma nära dig om du vill vara säker på att få så bra och snabb service som möjligt. Vi är en lokal byggfirma som fokuserar på Solna med omnejd. Du hittar oss således även i Huvudsta, Gamla Råsunda, Vasastan, Hagastaden, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Ulriksdal, Sollentuna, Kista, Bromma, Sundbyberg, Duvbo, Spånga, Danderyd och Djursholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?