Golvläggning i Sundbyberg, Stockholm

Vill du lägga nya trägolv eller är det kanske plastmatta eller klickgolv som passar dig bäst? Oavsett vilka behov du har kan vår golvfirma i Sundbyberg hjälpa dig. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Lägga Golv

Vi lägger trägolv av hög kvalitet, samt stavparkett, lamellparkett och klickparkett

Renovera & Byta Golv

Du hittar även mosaikparkett och furugolv, såväl som massiva trägolv för dig som vill ha ett golv som är enkelt att renovera.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Sundbyberg, Stockholm

Golvläggning i Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby & Duvbo.

Golvfirma för alla kundgrupper

När du anlitar vårt golvföretag spelar det ingen roll vilken kundgrupp du tillhör. Vi har kunskapen som krävs för att arbeta med alla kunder såväl som alla fastighetstyper. Vi tar oss an mindre projekt i sommarstugor och fritidshus, men kan också erbjuda totalentreprenad med golvläggning på kommersiella fastigheter, stora lokaler, skolor och sjukhus. Med oss bakom dig är inget jobb för stort eller för litet.

Skickliga och trevliga golvläggare

Våra golvläggare har många års erfarenhet av branschen och garanterar att du får ett snyggt resultat varje gång. Med oss kan du inte bara lägga golv i nybyggnation eller tillbyggnad, utan vi kan också anlitas när du behöver reparera golv eller när du vill göra en golvrenovering av ett redan befintligt golv.

Anlita oss för:

  • Golvläggning i nybyggnation
  • Golvläggning ombyggnation eller tillbyggnad
  • Golvrenovering
  • Golvreparation

Slå oss en signal så bokar vi in dig idag!

Om du vet med dig att ditt golv är i behov av uppfräschning och renovering finns det ingen anledning att vänta. Det bästa du kan göra för dig och din fastighet är att höra av dig till oss idag, så att vi kan komma ut till dig och få ordning på dina golv igen. Du hittar oss i Sundbyberg, Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista och Täby.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?